Tilaus ja toimitus

Tilaaminen ja toimitus

Etsimme joka päivä hyviä ja ainutlaatuisia tuotteita sinulle ja kumppanillesi.

Toimitusaikamme

Useimmat lähetykset Euroopassa toimitetaan 7-9 arkipäivän kuluessa. Tilauksen käsittelyaika on 1-3 päivää. Jos lähetys kestää suunniteltua kauemmin, otamme sinuun yhteyttä määräajan jälkeen benachrichtigen.in Toimitusajat voivat olla muutaman päivän pidempiä.

Seuraa tilaustasi

Jos olet tehnyt tilauksen meiltä, voit helposti seurata pakettisi saapumista muutaman päivän kuluttua.

Onko sinulla kysyttävää tilauksestasi?

Et varmaankaan ole ensimmäinen, joka kysyy itseltään tätä kysymystä. Tarkista siis ensin FAQ-sivulta, onko kysymyksesi mainittu siellä.

Toimitus

Emme voi palauttaa tai korvata paketteja, jotka on vahvistettu toimitetuiksi. Varmista, että toimitusosoitteesi on oikea ja turvallinen: Emme voi tehdä hyvitystä tilauksista, joita ei ole vastaanotettu virheellisen tai puutteellisen toimitusosoitteen vuoksi. Väärän toimitusosoitteen vuoksi perille toimittamattomiksi merkityt tuotteet voidaan palauttaa, jos ja kun ne vastaanotetaan takaisin, ja niistä peritään uudelleenlähetysmaksu.

Jos huomaat, että tilaustietosi ovat virheelliset, ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@decarba.fi ja ilmoita tilausnumerosi ja oikeat tiedot ennen tilauksen lähettämistä ja niin pian kuin mahdollista. Pyrimme parhaamme mukaan toimittamaan tilauksesi kotiovellesi, harvoissa tapauksissa saatat joutua noutamaan sen paikallisesta postitoimistosta. Huomaathan, että emme voi antaa hyvitystä, jos kieltäydyt noutamasta pakettia paikallisesta postitoimistostasi. Emme voi hyvittää tai korvata paketteja, joista vastaanottaja kieltäytyy. Paketteja ei palauteta takaisin varastollemme, koska lähetämme ulkomailta.

Jos et enää tarvitse ostettuja tuotteita, lähetä palautuspyyntö sähköpostitse asiakaspalveluumme osoitteeseen info@decarba.fi.