Vaihto ja palautus

Etkö ole tyytyväinen tilaukseesi? Olemme pahoillamme tästä ja haluaisimme tietää, mitä voimme tehdä, jotta olisit tyytyväinen! Asiakaspalvelumme on käytettävissä kaikkiin kysymyksiisi ja tiedusteluihisi, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa.

Palauta 14 päivän kuluessa

Voit palauttaa tilauksesi 14 päivän kuluessa, ja varmistamme, että ostohinta hyvitetään tilillesi 5-7 työpäivän kuluessa palautuksen vastaanottamisesta.

Seuraaviin luokkiin kuuluvia tuotteita ei voi palauttaa tai vaihtaa hygieniasyistä: Sormukset, rannekorut ja kaulakorut, sukat ja lippikset.

Paluukuljetusmaksu

Paluukuljetus on sinun kustannuksellasi, jos tullimaksuja ja veroja syntyy, se on myös sinun vastuullasi. Pakkaa ja lähetä palautetut tuotteet varastoon Ningbossa, Kiinassa. Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä osoitteeseen info@decarba.fi.

HUOM:

Tuotteiden on oltava käyttämättömiä, pesemättömiä, vahingoittumattomia, muuttumattomia ja alkuperäispakkauksessa, jossa on alkuperäiset tuoteselosteet.

Emme hyväksy tuotteita, jotka lähetetään takaisin ilman palautuspyyntöä.

Tilauksesi vakuutettua toimituskuluja ei palauteta.

Helppo palautus 3 askeleella

Vaihe 1: Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@decarba.fi. Siellä voit keskustella palautuksen syystä ja saada palautuslomakkeen.Palautuksen postikulut maksaa alkuperäinen ostaja.

Vaihe 2: Lähetä tilaus

Lähetä tuotteet yhdessä täytetyn palautuslomakkeen kanssa palautuslomakkeessa ilmoitettuun osoitteeseen, palautusosoite on Ningbossa. Muista liittää pakettiin jäljityskoodi. Olet vastuussa lähettäjänä, emme halua väärinkäsityksiä.

Vaihe 3: Saat ostosumman pankkitilillesi.

Heti kun olemme vastaanottaneet paketin, varmistamme, että ostosumma siirretään pankkitilillesi 5-7 työpäivän kuluessa.